0031 23 528 40 75, info@geerlings-dahlia.nl
NL | EN | DE

Show en pluktuin en locatie

Show en pluktuin en locatie

Onze tuin is geopend. Actuele openingstijden voor de tuin en de winkel vindt u op google-openingstijden - Geerlings-Dahlia. De tuin en winkel zijn normaal gesproken in de plukperiode de gehele week geopend maar wij gaan ook wel eens weg of er is wel eens, een bij hoge uitzondering, een besloten evenement. 

Wij zijn in de bloeitijd alle dagen open van 9.00 tot 18.00 uur. De bloeitijd is van medio augustus tot eind oktober. U kunt hier dan uw eigen boeket dahlia's plukken.  De regels voor het plukken staan aangegeven op het informatiebord bij de ingang. U bent bij ons te gast dus gaan wij ervan uit dat u deze regels respecteert.

Houdt u voor de zekerheid, voordat u komt, de actuele openingstijden in de gaten op onze bedrijfsinformatie via google of google-maps.

Voor het gebruik van een van de ruimtes op onze locatie, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren, hanteren wij een huurprijs van €40, - euro per uur. Per dagdeel, 4 uur, is dit  150, -. Deze prijs is inclusief gebruik van koffie en thee en gebruiken van het toilet. Verder wordt de ruimte vrijgehouden van de overige bezoekers. De tuin is immers wel geopend voor onze (pluk) gasten.

Mocht u verdere catering of drank willen gebruiken dan dient u dit zelf te moeten regelen.

Wij organiseren ook regelmatig evenementen of workshops op onze locatie. Kijk voor info hierover op de homepage en op onze informatiepagina's link onderaan de homepage.  of op de homepage zelf.

Voor groepen geven wij rondleidingen met daarbij uitleg over het kwekers vak en de dahlia.

Kosten hiervoor zijn € 50,- per groep, koffie en thee inbegrepen. (tot 25 max. personen)

Wat zoek je?