0031 23 528 40 75, info@geerlings-dahlia.nl
NL | EN | DE

Bestel- en verzendinformatie

Bestel- en verzendinformatie

U kunt op deze website vanaf 15 december uw dahliaknollen voor volgend bloeiseizoen bestellen.

De voorraden worden regelmatig bijgewerkt, bij de soorten waarvan de voorraad op is ziet u het woord uitverkocht staan. 

U kunt hier nu ook vazen en bloemenschaartjes bestellen. Vazen, gaas en schaartjes worden zo snel mogelijk verstuurd mits er geen knollen bij zitten. 

Knolbestellingen die vanaf 15 december 2023 worden gedaan zullen in het voorjaar van 2024 (maart/april) worden verpakt en verstuurd. Dit betekent dat u, afhankelijk van het bestelmoment, enkele maanden, weken tot dagen zult moeten wachten. Wij versturen vrijwel nooit direct!  Wij hebben immers alle bestellingen van een heel jaar in een paar maanden te verwerken. Wij hopen op uw begrip en geduld.

Bestellingen vanaf eind maart tot en met half juni worden wel vrij direct of uiterlijk binnen enkele dagen verstuurd. Bestellen loopt door tot het planten niet meer gaat, afhankelijk van beschikbaarheid en de kwaliteit van de knollen.

Afhalen kan op dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag. U krijgt hiervoor een oproep. Mocht u op een ander moment willen afhalen, kunt u hiervoor via de mail een afspraak maken. Verkoop aan de schuur is alleen mogelijk in de weekenden vanaf medio april en de maand mei. 

Wij kiezen er voor de knollen gedurende de wintermaanden zelf, hier op ons bedrijf voor u over te houden. Dan hebben we meteen ook tijd om ze schoon te maken en controleren. Hierdoor weten we zeker dat u mooie knollen krijgt. U ontvangt de knollen zeker ruim voor het plantmoment. Bestellingen die in de maanden april, mei en juni geplaatst zijn worden, in de meeste gevallen, vrijwel direct verstuurd..

Het kan zijn dat vele soorten die wij hebben nu als uitverkocht op de website staan. In april/mei worden de voorraden geüpdatet. Mocht u nog iets missen dan heeft het zin om in deze periode nog eens in onze webshop te kijken.

Eventuele opmerkingen bij uw bestelling

Wat zoek je?