0031 23 528 40 75, info@geerlings-dahlia.nl
NL | EN | DE

Welkom bij Geerlings Dahlia's

Welkom op onze website,


Op deze website is het vanaf 15 december weer mogelijk om uw knollen voor het seizoen in 2025 te bestellen. Knollen voor dit seizoen zijn nog wel beschikbaar tot eind Juni.

Heeft u nog wat nodig stuur dan even een mailtje naar info@geerlings-dahlia.nl

De knollen kosten nu aan de schuur € 2,50 per stuk.

Bestellingen die vanaf 15 december geplaatst kunnen worden, worden in het voorjaar op uw adres bezorgd. Voordat we de knollen versturen, moeten deze betaald zijn. Voor de betaling zijn er verschillende opties bij het uitchecken. Ook bij afhalen bij voorkeur vooruit betalen. wanneer u liever niet via internet bankiert kiest u voor betalen bij afhalen, dan sturen wij een rekening toe.
De knollen worden dus pas verzonden nadat uw betaling is ontvangen, maar niet voor 1 maart 2025. Versturen van de preorders neemt ongeveer 6 weken in beslag, wij zijn dus tot half april hiermee bezig. Vanaf dan verwerken we enkele dagen per week de orders die binnenkomen. Dit betekent dat u een paar dagen op uw pakket moet wachten, ook al heeft Post.nl gemeld dat uw pakket in behandeling is genomen, wij gaan niet dagelijks naar de post.
Bedankt voor uw begrip!

Wij versturen geen pakketten naar de USA, UK en Canada!
Wij versturen geen pakketten buiten Europa!

Vrijwel alle dahliafoto's op onze website zijn gemaakt door Stacy Nyikos. Wilt u meer van haar prachtige werk zien? Kijk dan hier. Het is de moeite waard!

Onze pluktuin is nu gesloten. De cadeaushop is wel open kijk voor de openingstijden naar onze bedrijvenpagina op google of maak een afspraak via de mail.
Vind ons leuk op facebook en Instagram!
Op onze Showtuin, die te vinden is in de prachtige groene omgeving van Heemstede, staan ​​meer dan 250 soorten dahlia's in 15 categorieën. de showtuin is open in de maanden september en oktober.

Bij een bezoek aan onze showtuin is het mogelijk om uw tuindahlia's voor het komende seizoen (2025) uit te zoeken, bestellen doet u echter vanaf 15 december.

Leest u alstublieft eerst de leveringsvoorwaarden, die u vindt onder de link op deze homepage.

Hier vindt u ook de verzendkosten voor landen in zone Europa 1 en voor enkele landen uit zone 2

Diverse Foto's

Eventuele opmerkingen bij uw bestelling

Wat zoek je?