0031 23 528 40 75, info@geerlings-dahlia.nl
NL | EN | DE

Show en pluktuin en locatie

Showtuin, locatie en gastenverblijf

Onze tuin is gesloten, de cadeaushop is nog wel geopend. Actuele openingstijden voor de winkel vindt u op google-openingstijden - Geerlings-Dahlia. Het beste maakt u voor het bezoeken van de winkel eerst een afspraak per mail. 

Wij zijn in de bloeitijd alle dagen open van 9.00 tot 18.00 uur. De bloeitijd is van medio augustus tot eind oktober. U kunt hier dan uw eigen boeket dahlia's plukken.  De regels voor het plukken staan aangegeven op het informatiebord bij de ingang. U bent bij ons te gast dus gaan wij ervan uit dat u deze regels respecteert.

Houdt u voor de zekerheid, voordat u komt, de actuele openingstijden in de gaten op onze bedrijfsinformatie via google of google-maps. Wij zijn wel eens afwezig of gesloten vanwege een evenement.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Voor het gebruik van een van de ruimtes op onze locatie, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren, hanteren wij een huurprijs van €40, - euro per uur. Per dagdeel, 4 uur, is dit  150, -. Deze prijs is inclusief gebruik van koffie en thee en gebruik van het toilet. Mocht u verdere catering of drank willen gebruiken dan dient u dit zelf te regelen.

Wij organiseren ook regelmatig evenementen of workshops op onze locatie. Kijk voor info hierover op de homepage en op onze informatiepagina's op facebook of Instagram,  of op de homepage zelf. Tickets voor de workshops koop u via onze wenwinkel.

Voor groepen geven wij rondleidingen met daarbij uitleg over het kwekers vak en de dahlia. Kosten hiervoor zijn € 50,- per groep, koffie en thee inbegrepen. (tot 25 max. personen)

Nieuw op onze Locatie!

Wij heten u van harte welkom in ons gastenverblijf. 

Lijkt het u leuk om te logeren op de kwekerij, wakker te worden tussen de dahlia's of een kijkje te nemen bij het stekken of rooien?

Beleef ons bedrijf optimaal in ons gastenverblijf. Onze accommodatie is voorzien van een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet en een keuken met alle benodigdheden om zelf te koken.

Onze locatie ligt centraal in de Randstad op korte afstand van het strand,  de duinen en natuurgebieden, waar je heerlijk kunt recreëren, wandelen en fietsen. Steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem zijn , ook met openbaarvervoer,  goed bereikbaar. In het voorjaar is het een mooi gelegen plek van waaruit je de bollenvelden en het Keukenhof kunt bezoeken.

De verblijfskosten zijn € 75, - per nacht op basis van twee personen. Wilt u ontbijt bijboeken dan kan dit tegen een meerprijs van € 25, - per twee personen per nacht.

De accommodatie is geschikt voor twee personen, alleen volwassenen. Huisdieren en roken niet toegestaan.

Verblijf bij voorkeur vanaf twee (of meer) nachten.

 

         

 

 

 

 

Eventuele opmerkingen bij uw bestelling

Wat zoek je?